Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leiden Zuidwest
 
 
Actie wijkfonds Actie wijkfonds
Op zondag 3 september, de startzondag van onze wijkgemeente, beginnen wij ook met de jaarlijkse inzamelingsactie voor het wijkfonds. Het wijkfonds is voor onze wijkgemeente belangrijk, omdat de kosten van de activiteiten uit dit fonds worden betaald. Zoals u weet wordt niet alles door de Protestantse Gemeente van Leiden betaald, maar komen de kosten van het drukwerk en de bloemen, van de koffie en de schoonmaak en van de bijeenkomsten van onder andere de soos voor rekening van onze wijkgemeente. Alles bij elkaar kost dat jaarlijks zo’n achtduizend euro.
Deze week ontvangen alle gemeenteleden een brief, waarin zij worden uitgenodigd om een bijdrage te storten. Draagt u uw steentje weer bij dit jaar? Voor uw bijdrage, hoe klein ook, zeggen wij u bij voorbaat dank.
We willen u ook vragen om mee te helpen de brieven van deze actie te bezorgen. U kunt op 3 september een stapeltje meenemen. Vele handen maken licht werk.
De penningmeester a.i. en de financiële commissie
terug
 
 
 
 

Kerkdienst De Pelgrim
datum en tijdstip 08-10-2023 om 10.00 uur
meer details

 
Beste mensen
meer
 
Actie wijkfonds
meer
 
Gespreksavond over euthanasie Vredeskerk
meer
 
Bevestiging ds. Mirjam Buitenwerf
meer
 
Gedachtenishoek in de Pelgrim
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.