Protestantse Gemeente Leiden Zuidwest

Start kringen Start kringen

Ontmoetingsmiddag 27 juli in De Pelgrim voor deelnemers aan de Bijbelkringen
We durven weer plannen te maken voor het nieuwe seizoen!
Eén daarvan is het opstarten van het kringwerk in september. Om dit te vieren willen we graag vooraf een keer in De Pelgrim met álle deelnemers van de drie Bijbelkringen bij elkaar komen.
Noteer vast dinsdag 27 juli om 14.30 uur in uw agenda. Ook nieuwe mensen zijn welkom!
Er zal een liturgisch moment zijn en onder het genot van een kopje koffie of thee is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en gezellig bij te praten. Ook zullen we enkele praktische zaken bespreken.
Uiteraard nemen we de Corona regels in acht en dus moet u zich van te voren opgeven.
Dat kan bij:
Ds. Ellis Ezinga (06 23490429); dsellisezinga@gmail.com en Jorine de Klerk (06 38709440); pastorjorinedeklerk@gmail.com
We kijken naar u uit!
Mede namens ds. Ellis Ezinga,
Jorine de Klerk

Kerkdienst de Pelgrim (van tevoren opgeven)
datum en tijdstip 25-07-2021 om 10.00 uur

Online kerkdienst