Protestantse Gemeente Leiden Zuidwest

Zondag 13 juni gaan we weer starten met kerkdiensten in de Pelgrim Zondag 13 juni gaan we weer starten met kerkdiensten in de Pelgrim

Met blijdschap voor veel mensen is het dan zo ver. De kerkdiensten mogen weer bezocht worden door gemeenteleden.
Zondag 13 juni gaan we starten.
Als kerkenraad hebben we besloten te beginnen met 25 personen. Daar komen dan de medewerkers aan de dienst ( predikant, ambtsdrager etc.) nog bij. We zijn dan met zo’n 30 personen in De Pelgrim.
Uiteraard gelden nog steeds de bekende regels. Afstand houden van anderhalve meter, mondkapje op en de rest weet u vast nog wel. Ook nu moet u zich van te voren opgeven.
Dit kan op : vrijdag van 16.00 uur tot 20.00 uur bij Erna van Hove. Tel. 06 13630486
Alleen telefonisch en u moet haar zelf te spreken krijgen. Dus niet iets inspreken. Dit telt niet mee als opgegeven. Als u zich niet opgeeft kunt u niet naar binnen tijdens de dienst.
Houdt u zich wel aan deze tijd!!!!!
Als het mogelijk is vragen we u om tijdens de dienst het mondkapje op te houden. Lukt dit niet dan zeker wel als u in beweging bent. Dus b.v. wanneer u naar de plaats loopt die u wordt aangewezen.
Als u zich heeft opgegeven en u voelt zich op zondagochtend niet lekker, of bent verkouden, kom dan niet naar de kerkdienst.
Weet ook dat er nog niet gezongen mag worden tijdens de dienst.
Tot ziens in De Pelgrim
Trieneke van Berkum ( scriba )

Kerkdienst de Pelgrim (van tevoren opgeven)
datum en tijdstip 25-07-2021 om 10.00 uur