Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leiden Zuidwest
 
 
Online kerkdienst Online kerkdienst
De dienst komt in de lucht rond 10.00 uur en blijft een week bewaard.
Als u de melding "Video niet beschikbaar" ziet, klik dan op "Bekijken op YouTube".Mocht er iets verkeerd gegaan zijn bij de live stream, probeert u het dan aan het einde van de dag of later in de week nog een keer.

Uw bijdrage aan de collecten is van groot belang. Ook voor de PGL lopen in deze moeilijke tijd de kosten gewoon door en staan we voor onbekende uitdagingen.
Met de Givt app kunt u aan onze drie collectes geven.Als u bovenstaande QR code scant komt U automatisch in het collecte scherm van Leiden Zuidwest. Door op het "+" teken te drukken komt er een nieuw veld om een bedrag in te vullen. Als u niet op het "+" teken drukt en maar één bedrag invult en verzendt, gaat het hele bedrag naar de diaconie.

U kunt uw collectebijdrage ook overmaken naar NL71 INGB 0678 6510 94 t.n.v. de Protestantse gemeente te Leiden o.v.v. datum van de dienst en naam van de wijkgemeente Leiden Zuidwest. Het bedrag dat u overmaakt wordt dan evenredig verdeeld over de drie doelen die in de online kerkdienst zijn genoemd.
 
terug
 
 
 
 

Kerkdienst de Pelgrim (van tevoren opgeven)
datum en tijdstip 25-07-2021 om 10.00 uur
meer details

 
Online kerkdienst
meer
 
Start kringen
meer
 
Zondag 13 juni gaan we weer starten met kerkdiensten in de Pelgrim
meer
 
Instructie : Online kerkdienst aanzetten op laptop of computer
meer
 
Gedachtenishoek in de Pelgrim
meer
 
Telefoonlijn
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.