Protestantse Gemeente Leiden Zuidwest

Corona perikelen. Corona perikelen.

Zoals ik in de vorige wijkinfo al aangaf gaan we stoppen met de wekelijkse uitzendingen van de Kerkdiensten via de livestream. Vanaf 7 november zijn er geen wekelijkse uitzendingen meer.
De meeste van ons komen alweer “gewoon” naar de kerk. ( Nog wel opgeven)
Alleen op hoogtijdagen gaan we nog uitzenden. Deze zullen dan in de wijkinfo gemeld worden.
Als u (nog) niet in staat bent om naar de kerk te komen is er altijd nog de mogelijkheid om via de kerkwebradio mee te luisteren. Nu zijn dat nog weinig mensen, maar dat kan zo uitgebreid worden. De kosten hiervoor zijn 2 euro per maand.
U kunt zich hiervoor aanmelden bij Corrie Heijligers, mail adres:  heijligers@solcon.nl
Voor de band met de gemeente vinden we dit een goed alternatief.
Zingen: Het zingen met alle gemeenteleden blijft nog even achterwege.
Wel zal er tijdens de dienst live gezongen worden door drie voorzangers.
Koffie na de dienst: Ook dit willen we weer oppakken.
Na de dienst neemt u plaats aan de tafels en dan wordt de koffie of thee bij u gebracht.
Namens de Kerkenraad Trieneke van Berkum (scriba)

Kerkdienst 2e zondag van Advent (van te voren opgeven)
datum en tijdstip 05-12-2021 om 10.00 uur

Buurtinitiatief gaat niet door